11 Aralık 2013 Çarşamba

Ayfrost Yemek Kutusu ile Lezzeti Doğallığında Pratik Yemekler Yaptık


Geçen hafta uzun bir aradan sonra MSA'da güzel bir etkinliğe katıldım. Ne yalan söyleyeyim; dondurulmuş gıda markaları içerisinde Ayfrost adını daha önce hiç duymamıştım. Özellikle içerisinde herşeyin temizlenmiş, doğranmış olarak hazır halde bulunduğu, size sadece karıştırıp pişirmenin kaldığı yemek kutularını görünce, daha önce neden tanışmamışım ki diye hayıflandığımı rahatlıkla söyleyebilirim :)


İlk yemek kutusundan barbunya çıktı, aynı yazın benim derin dondurucuya attığım gibi, temizlenmiş yıkanmış, katkısız. Üstelik yanında dondurulmuş domates, soğan ve havuç ilavesi de var. Yemeği pişirirken ilave olarak sadece 1 diş sarımsak, 1 yemek kaşığı salça, 2 yemek kaşığı da zeytinyağı ekledik. Sonuç olarak barbunya pilakimiz hazırdı bile :)


İşte bu palamudu çok ama çok tuttum, tam bizim aileye göre imiş :) Yapımı inanılmaz basit; poşetten çıkan palamutlar fırın kağıdına konulur, üzerine yine poşetten çıkan biber, domates, soğan harcı konulur, üzerine zeytinyağı gezdirilir ve fırına verilir. Hepsi bu...


Yine Ayfrost'un dondurulmuş ürünlerinden midyeli-karidesli risotto ve güzeller güzeli vişneli cheesecake yaptığımız diğer çeşitlerdi. Yani 3 saatte 4 çeşit yapacak kadar marifetliydik o gün. Yoksa bu marifeti Ayfrost'a mı borçluyduk :)
 
Bu güzel etkinlik için Ayfrost’a ve mutfaklarını bize açan MSA’ya teşekkürler…

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...