30 Ekim 2014 Perşembe

Mutfakların Yeni Şefi Redmond Multicooker

 

Geçtiğimiz hafta EKS Mutfak'ta yapılan bir workshopta yeni bir şef ile tanıştık. Bu öyle bir şef ki, sulu yemeğinden çorbasına, et yemeğinden pizzasına, tatlısından salatasına, ekmek yapmadan buharda pişirmeye kadar pişirmediği yemek yok gibi. Bu yeni şefi sizinle de tanıştırayım; Redmond Multicooker... Tek yapacağınız malzemeleri haznesine koymak, ilgili programı seçmek ve zamanını ayarlamak.

Elektrik ile çalışan ve bir çok kap-kacağın, mutfak aletinin yerini alacak olan Redmond Multicooker'ın bir artısı da yemeklerdeki vitamin değerlerini koruması, yemekleri tam kıvamında pişirmesi, eee bir mutfaksever daha ne bekleyebilir ki :)


Etkinlikte 12 blogger, her birimiz Redmond'un farklı modellerini kullanarak farklı yemekler pişirdik. Pişirdiklerimizi söylersem bu "Akıllı Şef"i daha iyi anlayabilirsiniz sanırım :) Benim ve Sevgili Gülay'ın payına Pizza ve Humus düştü. (Ayrıca küçük bir not: Redmond'un hamur mayalama marifetine bayıldım.) Diğerleri ise;


- Domates Çorbası
- Elmalı Tatlı
- Ananaslı Tavuk
- Şehriyeli Pilav
- Kısır

- Sebze Çorbası
- Karidesli Salata
- Mantarlı Et Sote
- Bulgur Pilavı
- Çikolatalı Kek


Etkinlik sonrası ise tüm yaptıklarımızdan, krallara yakışır bir ziyafet masası hazırladık ki değmeyin keyfimize, herkesin ellerine sağlık. 

Son olarak bu güzel etkinliğe bizleri davet eden Sevgili Filiz Çatalkaya Orhan'a ve tüm Redmond ekibine çok teşekkürler...

2 yorum:

nursevincelezzetler-yemek tarifleri dedi ki...

İstanbul'da yaşamak Eks Mutfak akedemisi gibi bir mekan olması sizler için büyük şans. :) Redmond mutfağın gerçek şefi oldu benim evimdede .. Ellerinize emeklerinize sağlık. Tariflerinizi merakla bekliyoruz . sevgiler.

Filiz Çatalkaya Orhan dedi ki...

Neval`cim etkinlikte benimle birlikte oldugun ve bu guzel post icin tesekkur ediyorum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...