4 Ağustos 2016 Perşembe

Magnum Store’da Baştan Yarat


Bu sıcak yaz günlerinde hele ki meşhur yerlerin dondurmalarını yemek popüler olmaya başladı. Nereye baksak kafelerde veya dışarıda dondurma deniyor herkes. Artık herkes farklı bir tat arayışında. Fakat ne yazık ki her yerde Algida’dan aldığımız tadı da alamıyoruz maalesef.

Dünya’nın en ünlü dondurma firmaları arasında bulunan meşhur Algida’yı bilmeyen yoktur. Ve tabii Algida’nın 1 numaralı gözdesi olan Magnum. Yıllardır yoğun ilgi gören bu dondurmanın Magnum Store  diye bir mekanı bulunuyor daha önce duydunuz mu? Sizlere kendi dondurmanızı oluşturma seçeneğini sunan bu mekan, son zamanlarda pek çok ziyaretçiye sahip ve yoğun ilgi görüyor. Mekan o kadar şık ki, kendinizi adeta Paris’in Champs Elysee’nde dondurma yiyor gibi hissediyorsunuz!

Alışıldık Magnum lezzetinin yanı sıra bu mekanda, Magnum Store’a özel soslar, çikolatalar, meyveler, aromalar, kremalar ve daha pek çok lezzetler sizi bekliyor. İçeride bulunan yoğun çeşitlilik sayesinde kendinize özel, kendi damak zevkinize göre istediğiniz malzemeleri kullanarak leziz dondurmalar oluşturabiliyorsunuz. Magnum’un klasik tadının üzerine bu malzemeler de eklenince, inanın çok lezzetli dondurmalar ortaya çıkabiliyor. Ayrıca burada yapılan dondurmaların yapılışı da adeta bir görsel şölen!

Mekanda ise sandalyeler veya masalar bulunmuyor. Tüm müşteriler dondurmalarının tadına meşhur Magnum  merdivenlerinde bakmayı tercih ediyor.

İsterseniz Magnum Stora’da Magnum’ların nasıl hazırlandığından da bahsedelim.

1.Adım

Antep Fıstığı, badem,fındık,meyve parçaları gibi geleneksel ve klasik Magnum tatlarından; gül yaprağı,karamel, goji berry, patlayan şeker, popcorn, lokum, altın parçacıkları,parlayan taşlar, kahve parçacıkları gibi deneyimsel tatlara kadar 20 farklı seçenek arasından 3 tane süsleme malzemesi seçebilirsin.

2.Adım

Eşsiz Classic, sütlü veya beyaz Magnum çikolata kaplamalarından dilediğini seçebilirsin.

3.Adım

Ardından eşsiz Classic, sütlü veya beyaz Magnum çikolata soslarından dilediğini seçebilirsin. Daha sonra yaklaşık 3 dakika soğumasını bekleyeceksin. İşte hazır!

Bu mekan size adeta kendi ellerinizle dondurma yapmış gibi bir his veriyor! Eğer İstanbul’daysanız, bu lezzeti tatmanızı ve bu mekanı görmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz. Hele ki dondurma hayranları bu sıcak yaz gününde buraya bayılacaktır. Tekrar gelmek için can atacaktır.

“Ama Magnum Store kapanmıştı nasıl gideceğiz?” diyenler üzülmesin. Magnum Store, sezonluk olarak açılmaktadır. Yani hizmetini her yaz ayında sunmaktadır. Yeni sezon mağazası ise Caddebostan’da yeniden açıldı! Magnum makinesi ayağınıza geldi!

Magnum’un meşhur lezzeti Caddebostan Mahallesi, Bağdat Caddesi, Hacı Mavuk İş Hanı No: 357, Kadıköy, İstanbul’da bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...